0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
-50 %
ORICO USB Bluetooth 4.0 Low Energy Micro Adapter za Windows slušalice zvučnik miš, tipkovnica-Bijela

ORICO USB Bluetooth 4.0 Low Energy Micro Adapter za Windows slušalice zvučnik miš, tipkovnica-Bijela

HRK 30.00
HRK 59.88
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu


Opis proizvoda boja : B alck / bijela / ružičasta / crvena/plava/žuta / zlatna
Podržava
Mogućnost programiranja najnoviji "tehnologija niskog potrošnje energije", koji također uključuje automatski način rada, spavanja i buđenja. Kompatibilnost sa sustavom Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1; Mac OS. (Napomena : kompatibilan sa Mac-a, ali ne podržava prijenos podataka sa sustavom Mac OS.)
Pogodan za stolna i prijenosna računala s USB portova, koji se mogu povezati s uređajima s omogućenom tehnologijom Bluetooth, kao što su mobilni telefoni, ploteri, zvučnici, slušalice ili slušalice, miš, tipkovnica i tako dalje
Karakterizira
Najnovija specifikacija za Bluetooth v4. 0 Class 2, kao i kompatibilnost sa starom opremom Bluetooth. Postizanje brzine prijenosa podataka od 3 Mb / S i bežični domet do 65,6 ft (20 metara).
Tehnički
Projektirana s ugrađenim kontrolerom BCM20702, koriste dizajn antene.Izrađen je od zlatne priključkom.Nanesite originalni upravljački program za instalaciju i igranje samo jedan korak.Kućište je izrađeno od ABS (Акрилонитрилбутадиенстирола) inženjerske plastike, pruža veliku otpornost na udar, čvrstoća i krutost.
Izgled
Mala veličina zahvaljujući svom ультракомпактному dizajn i krhkim izgledu. Možete odabrati jedan od sedam dostupnih boja : crna, bijela, crvena, bež, тартразин (sintetički limun-žuta), ružičasta i plava.
U kutiji
Jedan adapter ORICO Mini USB Bluetooth 4.0; jedan cd s upravljačkim programima; jedan priručnik i jedan jamstvo 18 mjeseci i doživotno tehnička podrška za kupnju putem ORICO Direct Store.
Napomena : možete preuzeti upravljački program s naše web-stranice na ovoj web adresi :
PLUS!
Bezbrižno jamstvena politika ORICO
Pružamo 18 mjeseci jamstveni rok. Jamstvo pokriva počinje od trenutka otpreme pakiranje. Također nudimo i doživotno tehničku podršku za kupovine izvršene direktno kroz naš shop ORICO direct.

Više detalja

Standard Bluetooth:
Bluetooth v4. 0
Paket:
DA
Broj Modela:
ORICO BTA-408
brend:
Орико
Predmet:
mini-prilagodnik za bluetooth 4.0
Boja:
Бальк/Bijela/Ružičasta/Crvena/Plava/Žuta/Zlatna
Materijal:
TRBUŠNE PRESS
čip:
BCM20702
Sučelje:
USB
Težina:
20g
Veličina:
35.5*18*6.6mm
POVRŠINA:
Mini
Podrška:
Windows8 / Windows 7 / Vista / XP
Udaljenost Prijenosa:
20m

Slični proizvodi u kategoriji