0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
-1 %
Nasip G1 / 4 14 mm tvrdi cijevni, spojni priključak priključak TYDJ14-V1

Nasip G1 / 4 14 mm tvrdi cijevni, spojni priključak priključak TYDJ14-V1

HRK 19.00
HRK 19.14
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu

O Barrow
Brand BARROW se zalaže za stvaranje najprikladnije proizvode za vas. Kvalitetna sirovina + profesionalni ekološki premaz. Divan je tehnologija proizvodnje + upravljanje svim kruga proizvoda. Visoka cijena proizvoda + razumna cijena proizvoda. Budući da je fokus, kao profesionalni.
Mi smo službeni ovlašteni distributer, pružamo najbolje usluge i proizvode, kao i srodne tehničke savjete.
Karakteristike i specifikacije za spajanje dva tvrdih cijevi promjera 14 mm
Tehničke karakteristike
Materijal : Mesing
Navoj : G1 / 4
Dizajn za uske akrilna cijev (OD 14 mm )
Pojam o proizvodima 1. od trenutka izbora online trgovine, držite dobru komunikaciju, kako riješiti probleme koji se mogu pojaviti, i, ako je moguće, molimo da uvijek provjerite poruku Ali.
2. Ako imate pitanja ili problema o proizvodu ili transakciji, kontaktirajte nas, molimo vas, nadamo se da će svi zadovoljstvo kupca naših proizvoda, Aliexpress ne može otkazati povratne informacije, ako je kupac ostavio kao lošu povratnu informaciju bez veze, molim vas, nemojte kupiti u našoj trgovini, Hvala za vašu suradnju 3. boja elementa, prikazan na monitoru, a stvarna boja ne može biti isti, molimo vas, shvatite
O Isporuci 1. Mi ne plaćamo carinski porez, to je odgovornost kupca, ako carina, naknada navela kupaca povratak, mi ne vrati trošak dostave.
2. procijenjeno vrijeme transport show na aliexpress samo za referencu, nitko ne može jamčiti da će paket stići u roku od svog očekivanog vremena, ni mi, ni Aliexpress ne možemo kontrolirati vrijeme troškove transporta, tako da mi ne nudimo jamstvo pravovremene isporuke, ali možemo jamčiti da kupac može dobiti robu ili dobiti puni povrat novca nakon prometne probleme.
3.Ako je moguće, molimo da uvijek provjerite broj za praćenje uputili, kako biste bili sigurni da paketi ne će biti vraćen u slučaju neuspjeha dostave.
4.Ako je misa za nabavku, molimo vas, kontaktirajte sa mnom, ja sam se odlučila za više razuman i ekonomičan način transporta do vas.
5.Neke zemlje ili regije ne ulaze u opseg našeg prometa, iz razloga dionicama sigurnosti. Molimo vas, kontaktirajte me, ako kupac treba poslati robu u te zemlje. Dodatne napomene 1. Dostava u Južnu Ameriku kroz express, na primjer u Brazil / Čile, molimo vas, pozovite porezni broj/broj telefona/adresu e-pošte ili dostava može biti odgođeno ili pauzirati. 2. za slanje paketa u Rusiju kroz SPSR potrebno je na e-mail kupca ili uzrokovati kašnjenja isporuke

Više detalja

Boja Oštrice:
Crna, Bijela, Srebrna, Zlatna
brend:
NASIP
Linije:
Nema
Broj Modela:
TYDJ14-V1 TYDJ14
Vrsta:
vodeno hlađenje

Slični proizvodi u kategoriji